Rugklachten

Een behandeling bij fysiotherapie Drechtsteden in Dordrecht bevordert het herstel bij rugklachten. Hernia, spit en lumbago zijn verschillende soorten rugklachten. Zij geven pijnklachten in de rug met verschillende oorzaken.

De behandeling van rugklachten

Bij klachten van artrose of versleten facetgewrichten helpt fysiotherapie om de pijnklachten te verminderen. Bij een hernia of een gescheurde tussenwervelschijf is het belangrijk om zo goed mogelijk in beweging te blijven. Spierkracht van de buikspieren en de rugspieren moeten met de juiste oefeningen getraind worden om de pijnlijke rug te laten herstellen.

Rugklachten door houdingsafwijkingen en beenlengteverschil zijn met manuele technieken en medical taping effectief te behandelen.

Sportblessures ontstaan door bekkenscheefstand zoals een hamstringblessure of knieklachten zullen met behandeling van de lage rug sneller herstellen. Laat je rugklachten behandelen bij Fysiotherapie Drechtsteden. Je vindt ons in Gezondheidscentrum op 1 lijn aan het Halmaheiraplein op Sportpark Reeland in Dordrecht.